Loading...

Beschrijving

Perfect glad aan de buitenkant, met een textuur aan de binnenkant; het zeshoekige web binnenin buigt en strekt zich om zich veilig aan verschillende vormen aan te passen.

Elk LELO HEX condoom is gemaakt van 350 met elkaar verbonden zeshoeken en het oppervlak van het condoom past zich aan de unieke vorm van de gebruiker aan. Eerdere condooms gaven nog nooit een dergelijk gevoel van intimiteit en comfort: het is gevoeliger en geeft een intiemere seksuele sensatie.

HEX ™ is uniek en combineert een HEX ™-net van 0,055 mm met een ultradun latex van 0,045 mm voor een combinatie van dunheid en sterkte. Daarom helpt HEX ™ ongewenste stress weg te nemen en de structuur brengt je dichter tot je partner omdat je weet dat HEX ™ zijn klus klaart.

We zijn allemaal bekend met condooms die ribbels en nopjes hebben, maar de ingenieurs van LELO gaan vele stappen verder. Er is een reden waarom Formule 1-banden voor natte omstandigheden een gestructureerd oppervlak hebben en andere banden niet. Het biedt extra ondersteuning op het circuit en vermindert het slipgevaar.

Daarom heeft HEX, in tegenstelling tot andere condooms, een zeshoekig netwerk aan de binnenkant. Met dit net aan de binnenkant en niet aan de buitenkant, helpt HEX ™ jou en je partner om onder veilige en zekere omstandigheden optimaal van elkaar te kunnen genieten.

Lelo
Aan de linkerkant zien we een gebruikelijk condoom dat na één naaldenprik compleet uit elkaar barst. Maar het nieuwe soort condoom aan de rechterkant scheurt niet, zelfs niet na meerdere naaldenprikken.

Specificatie

EAN07350075022494
Sku 23A
KleurNatural
MerkLelo
KenmerkenDun, Gevoel, Extra veilig
SmaakGeeen
Omtrek108 mm
Largo189 mm
GlijmiddelSilicone (Niet-zaaddodend)
VormRecht
FormaatPenisomtrek tussen 11-11,4 cm
Dikte0.045 mm
TopTeat
Breedte bij basis54 mm
Breedte aan onderkant kop54 mm
Breedte bij54 mm
FolieSquare
Beoordelingen

Levering

Gratis levering voor meer dan € 20
Koop voor meer dan € 20 en je krijgt ze gratis geleverd, anders € 0,99 - 1,99.

Discrete verpakking
Wij altijd de producten verzenden in een discrete en anonieme verpakking.

Snelle levering
Plaats uw bestelling voor 12 uur s´middags en we sturen het op dezelfde dag.

Betaling

iDEAL, Visa/Mastercard, Paypal & Factuur.