Loading...

Koopvoorwaarden

 

Prijzen
Alle prijzen op Conoomoutlet zijn inclusief BTW.


Betaling

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • Met Visa of Mastercard
  • PayPal
  • Moneybookers eWallet


Aflevering

Als de artikelen die u heeft besteld in voorraad zijn, versturen we deze binnen 24 urr, zon- en feestdagen niet meegeteld. Vervolgens duurt aflevering binnen Nederland, België en elders in Europa 2-4 dagen. Als de levering van een artikel wordt aangehouden, zal dit op zijn vroegst geleverd kunnen worden op de afleverdatum die op uw bestelling staat.


Verzendkosten

Nederland, 1,99 EUR, vrachtvrij vanaf EUR 10
België, 1,99 EUR, vrachtvrij vanaf EUR 10

Bij het niet in ontvangst nemen van zendingen worden de werkelijke verzendkosten + 30 EUR administratiekosten in rekening gebracht.


Koop met recht van retour binnen 14 dagen

Mocht u om de een of andere reden een door u gekocht product willen retourneren, dan heeft u volgens de geldende wetgeving het recht dit binnen 14 dagen te doen. U bent dan echter zelf de verzendkosten verschuldigd. U moet de artikelen binnen 14 dagen na aflevering retourneren en wel in dezelfde verpakking als waarin deze zijn gearriveerd. Ook mogen de producten niet gebruikt zijn. De retourporto wordt betaald door de klant.


Garantie
Er geldt 12 maanden garantie voor fabricage- of materiaalfouten. Wij behouden ons het recht voor alle teruggezonden producten te inspecteren en uit te maken of de garantie van kracht is. Reclamaties worden niet geaccepteerd als u bijv. met de club tegen een steen heeft geslagen. Neem bij garantiezaken voor een servicenummer per e-mail contact op met Conoomoutlet. U moet dit vermelden wanneer u de clubs naar ons toestuurt. De retourporto wordt betaald door de klant.
 

Online Dispute Resolution
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


 

NG Partners AB
Box 19504
10432 Stockholm
ZWEDEN

 

BTW-Nummer: 5566957261