Loading...

RFSU Klick Supreme Glide 40ml Glijmiddel

SKU
RFSU10026
Een glijmiddel met een volle, zachte textuur
€ 16,95
  • Gratis levering Koop condooms voor meer dan € 20 en je krijgt ze gratis geleverd. De verzendkosten zijn anders € 0,99 - 1,99.
  • Discrete verpakking We verpakken de producten altijd in een anoniem pakket met een discrete afzender. Niemand behalve jij weet wat er in de verpakking zit.
  • Gratis cadeau Wanneer u meer dan €29,- besteld kunt u een gratis cadeau kiezen in uw winkelmandje.
  RFSU Klick Supreme Glide is een glijmiddel dat voor bijna 100% bestaat uit silicone. Het is natuurlijk voor het lichaam en zacht voor je intieme zone. Het verschil met een glijmiddel op waterbasis is dat het een vollere en zachter textuur heeft en langer werkzaam blijft. Een paar druppels zijn voldoende voor extra lubricatie! Glijmiddelen op siliconebasis zijn daarom vaak iets duurder dan glijmiddelen op waterbasis. RFSU Klick Supreme Glide is vriendelijk voor de huid en geurloos. Dankzij het pompflesje van 40ml gebruik je altijd de juiste hoeveelheid. Kan tot 2 jaar na productie gebruikt worden. Bewaren op kamertemperatuur.
  Meer info
  EAN07310572000098
  MerkRFSU
  KenmerkenStandard
  SmaakGeeen
  GlijmiddelSilicone/Waterbasis (Niet-zaaddodend)
  TopTeat

  Levering

  Gratis levering voor meer dan € 20
  Koop condooms voor meer dan € 20 en je krijgt ze gratis geleverd. De verzendkosten zijn anders € 0,99 - 1,99. Geen andere kosten.

  Discrete verpakking
  Als je wil dat je condooms naar huis, kantoor of een ander adres verstuurd worden zullen wij altijd de producten verzenden in een discrete en anonieme verpakking.

  Diskret förpackning

  Snelle levering
  Plaats uw bestelling voor 12 uur s´middags en we sturen het op dezelfde dag. Indien wij uw bestelling na 12 uur s´middags ontvangen zal het de volgende werkdag worden verzonden.

   

  Betaling

  iDEAL, Visa, Mastercard & Paypal. Geen extra kosten.

  mastercard visa

  Klarna